Siirry suoraan sisältöön

Turnauksen tukeminen

Yhdessä merkityksellisen asian puolesta

Panda Cupin sponsorointi on kiva tapa olla mukana tukemassa lasten liikuntaa. Hyvän mielen lisäksi tarjoamme näkyvyyttä ostovoimaisten perheiden piirissä, positiivisessa ja tervehenkisessä kontekstissa. Tapahtumamme tavoittaa useita tuhansia perheitä ympäri Suomen, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Parhaimmillaan sponsorit tekevät itse tapahtumasta entistä paremman tarjoamalla turnausvieraiden iloksi palveluita, tarjouksia, koeajoja tai vaikka tuotenäytteitä. Sponsoroinnissa yhdistyy monta hyvää asiaa!

Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten pääsette kaikkia hyödyttävällä tavalla mukaan tekemään merkityksellisiä asioita!

Samuli Suvela
Sponsori & turnauksen sponssitiimin vetäjä
samuli.suvela@salamander.fi
+358 40 571 7175

 

tukijat-hero

Tule mukaan tukemaan lasten liikuntaa

Mukana voi olla monella tavalla. Lahjoittajana, pelaajana (Business Panda Cup -hyväntekeväisyyshöntsä), turnauspromossa, tuotelahjoittajana jne. 
Kaikki hyötyvät, kun te löydätte asiakkaanne ja asiakkaanne löytävät tarjoamanne ratkaisut, tuotteet tai palvelut. Arvonnan, kilpailun tai vaikka tuotenäytteen myötä voitte tarjota ostovoimaisille turnausvieraille kivaa ajanvietettä matsien väliin.
 
Alla esimerkkejä tukimuodoista. Kysy lisää, niin räätälöimme juuri teille sopivan tavan tukea ja auttaa!

 • Volkswagen ID Buzz tarjous-1

  Nyt rajoitettu erä nopeaan toimitukseen!

  Koe uusi ID. Buzz Matinkylän turnaustorilla la 13.4. klo 10-14! 
  Volkswagen ID. Buzz PRO Limited Edition
  Nyt jalkapalloperheille alkaen 54990€

  Käyttöetu 695€/kk
  Vapaa autoetu 755€/kk

 • GSK ja Hope

  GSK pelaa ja auttaa

  GSK on mukana hötsäämässä ja lisäksi järjestämässä Hope ry:n kanssa varustekeräystä vähävaraisten lasten auttamiseksi. Tuo siis vanhat harrastuskamasi mukaan turnaukseen ja laita hyvä kiertämään.

 • Batiste mukana Panda Cupissa

  Batiste mukana Panda Cupissa

  Batiste tukee turnausta ja jakaa lisäksi Dry Shampoo näytteitä. On hyvä, että frisyyri on freesinä tiukassakin paikassa!

   

 • Laguuni Keilaniemi

  Osta kesän liput ennakkoon!

  Keilaniemen Laguunilla on tarjolla huikea turnaustarjous! Nyt kannattaa ostaa kesän liput ennakkoon. 

 • Arvid Nordqvist

  Arvid Nordquistin turnauskahvit

  Panda Cupissa on aina nautittu "parempaa seppälää", mitä tulee turnauskahveihin. Arvid Nordquist on lahjoittanut taas kahvit turnausbuffaan. Aika kivasti sitä valinee tälläkin kertaa turnausväen kurkuista alas!

 • lidl

  Lidl auttaa tuotteiden muodossa

  Lidl on halunnut tukea lasten harrastamista lahjoittamalla elintarvikkeita buffamyyntiin. Todella vaivaton tapa auttaa. Ja samalla todella iso ja merkityksellinen teko tärkeän asian puolesta.

 • Lammin Säästöpankki

  Lammin Säästöpankki auttaa

  Lammin Säästöpankki tukee Panda Cupia ja tarjoaa fiksuja ratkaisuja kaikille varallisuuden kasvattamisesta, rahoituksen saamisesta tai yrittäjyydestä kiinnostuneille!

 • Nestle

  Nestle tarjoaa turnaussnäkit

  Lidl on halunnut tukea turnaustamme lahjoittamalla välipalasnäkkiä buffamyyntiin. Tarvittavan energian lisäksi saadaan suut makeaksi koko turnausväelle.

   

 • Tokka-Pizza

  Tokka-Pizza tukee ja ravitsee

  Myös paikallinen pizzapyhättömme Tokka-Pizza tukee turnausta. Tokka-Pizzaan kannattaa poiketa hiilaritankkaukselle matsien välissä, ennen ja jälkeen!

 • rotary-tapiola

  Tapiolan Rotaryt

  Tapiolan Rotaryt ovat pitkäaikainen tukijamme. Turnaus on oiva paikka tavata samanhenkistä porukkaa ja jutella vaikkapa nuorisovaihtomahdollisuuksista ulkomailla.

 • Ilmarinen

  Ilmarinen mukana höntsässä

  Ja tottahan toki höntsäkentälle astuu myös moninkertainen turnausvieraamme Ilmarinen. Onko Ilmarinen tällä kertaa mitalisijoissa kiinni?

 • A-insinöörit

  A-Insinöörit mukana höntsäämässä

  A-Insinöörit keräsivät kuumimman kärkiryhmänsä Panda Cup Business -hyväntekeväisyysturnaukseen. Mikä ihana tapa tukea turnausta ja kamppailla samalla itse viheriöllä maineesta ja kunniasta!

 • Fortum

  Fortum mukana höntsäämässä

  Myös Fortum on kaivanut nappulat naftaliinista ja saapuu uljain joukoin hyväntekeväisyystapahtumaan mittelemään voitosta!

 • siemens energy

  Siemens Energy mukana höntsäämässä

  Siemens Energy on kuullut höntsän kutsun ja kerännut valiojoukkonsa torstain hyväntekeväisyysturnaukseen mukaan!

 • Salamander Sales & Strategy

  Salamander & Friends mukana monelle tavalla

  Salamander & Friends on yksi turnauksen merkittävimpiä tukijoita ja mukana järjestelyissä, sponsoroinnissa ja myös höntässä!

Haluatko mukaan

Sponsoriksi tai kumppaniksi

Tule mukaan tekemään hyvää. Nuorten urheilua voi tukea monella tavalla: raha- tai tuotesponssein, tarjouksin tai osallistumalla työporukalla Business Panda Cup -hyväntekeväisyysturnaukseen.