Siirry suoraan sisältöön

Turnauksen tukeminen

Yhdessä merkityksellisen asian puolesta

Panda Cupin sponsorointi on kiva tapa olla mukana tukemassa lasten liikuntaa. Hyvän mielen lisäksi tarjoamme näkyvyyttä ostovoimaisten perheiden piirissä, positiivisessa ja tervehenkisessä kontekstissa. Tapahtumamme tavoittaa useita tuhansia perheitä ympäri Suomen, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Parhaimmillaan sponsorit tekevät itse tapahtumasta entistä paremman tarjoamalla turnausvieraiden iloksi palveluita, tarjouksia, koeajoja tai vaikka tuotenäytteitä. Sponsoroinnissa yhdistyy monta hyvää asiaa!

Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten pääsette kaikkia hyödyttävällä tavalla mukaan tekemään merkityksellisiä asioita!

Samuli Suvela
Sponsori & turnauksen sponssitiimin vetäjä
samuli.suvela@salamander.fi
+358 40 571 7175

 

tukijat-hero

Tule mukaan tukemaan lasten liikuntaa

Mukana voi olla monella tavalla. Lahjoittajana, pelaajana (Business Panda Cup -hyväntekeväisyyshöntsä), turnauspromossa, tuotelahjoittajana jne. 
Kaikki hyötyvät, kun te löydätte asiakkaanne ja asiakkaanne löytävät tarjoamanne ratkaisut, tuotteet tai palvelut. Arvonnan, kilpailun tai vaikka tuotenäytteen myötä voitte tarjota ostovoimaisille turnausvieraille kivaa ajanvietettä matsien väliin.
 
Alla esimerkkejä tukimuodoista. Kysy lisää, niin räätälöimme juuri teille sopivan tavan tukea ja auttaa!

 • nooa

  Nooa Business Panda Cupissa

  Nooa Säästöpankki tuli mukaan tukemaan junioriurheilua osallistumalla hyväntekeväisyyshöntsään. Iloinen virkistysiltapäivä hauskassa seurassa ja hyvän asian puolesta - voiko sponsorointi olla enää hauskempaa?

 • lidl

  Lidl auttaa tuotteiden muodossa

  Lidl on halunnut tukea lasten harrastamista lahjoittamalla elintarvikkeita buffamyyntiin. Todella vaivaton tapa auttaa. Ja samalla todella iso ja merkityksellinen teko tärkeän asian puolesta.

 • aktia1

  Aktia jalkautui perheiden pariin

  Aktia on ollut mukana turnauksissamme tapaamassa nykyisiä ja tulevia asiakkaita. Matsia odotellassa on hyvää aikaa miettiä raha-asiat paremmalle tolalle ja vaikka sopia laina- tai sijoitusneuvottelu seuraavalle viikolle.

 • ikea

  Pandojen lahjoitus

  Ikea on keskeisessä osassa Panda Cupissa. Jokaiselle joukkueelle lahjoitetaan  panda-pehmolelu osana turnauspakettia. Ikea on ollut mukana tukemassa pandojen hankintaa. 

 • vw

  Esittelyjä ja koeajoja

  Volkswagen on ollut useammassa turnauksessamme mukana esittelemässä aikamme revityintä kiesiä ID.Buzzia. Matsien välissä on hyvää aikaa käydä fiilistemässä tulevaisuuden kulkupeliä.

 • if

  If auttaa

  Myös If on löytänyt turnauskentiltämme perheitä, joiden vakuutusasioita on voinut auttaa paremmalle tolalle. Matsien välissä on hyvää aikaa hoitaa nämäkin asiat kuntoon.

 • arvid-nordqvist

  Arvid Nordquistin turnauskahvit

  Panda Cupissa on aina nautittu "parempaa seppälää", mitä tulee turnauskahveihin. Arvid Nordquist on lahjoittanut kahvit turnausbuffaan ja sitä on aika kivasti aina valunutkin turnausväen kurkusta alas!

 • crisp

  Crisp - janonsammutin

  Crisp on ollut useammassa turnauksessamme mukana sammuttamassa turnausväen janoa. Ja mikä sen paremmin suolaisen makkaran kyytipojaksi menisikään kuin alkoholiton Crisp!

 • rotary-tapiola

  Tapiolan Rotaryt

  Tapiolan Rotaryt ovat pitkäaikainen tukijamme. Turnaus on oiva paikka tavata samanhenkistä porukkaa ja jutella vaikkapa nuorisovaihtomahdollisuuksista ulkomailla.

Haluatko mukaan

Sponsoriksi tai kumppaniksi

Tule mukaan tekemään hyvää. Nuorten urheilua voi tukea monella tavalla: raha- tai tuotesponssein, tarjouksin tai osallistumalla työporukalla Business Panda Cup -hyväntekeväisyysturnaukseen.