Siirry suoraan sisältöön

Turnausinfo

 • mika-on-panda-cup

  Mikä on Panda Cup?

  HooGee Panda Cup on kaveriturnaus, joka avaa ulkokauden keväisin ja päättää sen syksyisin. Turnaus on olemassa, jotta voimme tarjota mahdollisimman monelle mahdollisimman matalan kynnyksen harrastaa. 

  Lue lisää
 • sarjat-ja-hinnat

  Sarjat ja hinnat

  Tarjolla on runsaasti sarjoja ihan nuorimpien futareiden 5v5-sarjoista aina aikuisten harrastesarjaan sekä hyväntekeväisyyshöntsään saakka, niin tytöille, pojille, naisille kuin miehillekin.

  Lue lisää
 • Panda Cupin säännöt

  Säännöt

  Olemme yhdessä luomassa positiivista ja kannustavaa liikuntatapahtumaa ensisijaisesti lapsille ja toki siinä samalla kaikille aikuisillekin. Tärkein sääntö on kunnioittaa kanssafutaajia. Täältä löydät myös sarjakohtaiset säännöt.

  Lue lisää
 • usein-kysytyt-kysymykset

  Usein kysytyt kysymykset

  Missä voi peseytyä? Minne voi parkkeerata? Onko tarjolla muutakin kuin mokkapaloja ja makkaraa? Näihin ja muihin usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastaukset täältä!

  Lue lisää
 • westendin-jalkapallokentta

  Kentät ja pysäköinti

  Pelaamme usealla kentällä Etelä-Espoossa ja Kauniaisissa. Täältä löydät tiedot kentistä, niiden sijainnista ja tarjolla olevista fasiliteeteista.

  Lue lisää
 • Jättipanda ja sen frendit

  Yhteystiedot

  Ison kiltin jättipandan ja sen frendien yhteystiedot löydät täältä. Voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä kaikissa turnaukseen liittyvissä kysymyksissä!

  Lue lisää