Panda cup infokirje 3/2020

Tiedote 13.3.2020 THL- linjauksen pohjalta

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos, THL, on esittänyt yli 500 henkilön suuruisten tapahtumien rajoittamista COVID-19 ( coronavirus ) epidemian torjuntaan liittyen 31.5.2020 saakka. Myös muiden tapahtumien järjestämistä tulisi arvioida riskianalyysin pohjalta.

Panda Cup on tarkoitus järjestää viidellä pelikentällä, ulkotiloissa, eikä yksittäisen pelikentän osallistujamäärä tule ylittämään määritelmän mukaista 500 henkilöä.

Palloliitto on osaltaan tarkentanut jalkapalloon liittyvää harrastetoimintaa ja suosittaa keskeyttämään turnauksiin osallistumisen maaliskuun loppuun saakka.

Osallistujien ja järjestäjien turvallisuus huomioiden on kuitenkin tärkeä arvioida tilannetta kokonaisuutena ja seurattava tarkoin epidemian kehitystä.

Mikäli THL tulee kiristämään vaatimuksia, tartuntojen määrä kasvaa nykyisestä tai muut painavat syyt niin määrittelevät, tullaan tapahtuma siirtämään erikseen ilmoitettavalle päivämäärälle tai perumaan.

Arvioimme Panda Cup turnauksen järjestämisen edellytyksiä ensi viikon aikana ja tiedotamme asiasta perjantaina 20.3.2020 klo 12.00 mennessä.

Tapahtumaan suunniteltu iltatilaisuus Duudson Activity Parkissa lauantaina 4.4.2020 joudutaan valitettavasti perumaan jo tällä ilmoituksella.

Ystävällisin terveisin,

Mikko Kumpulainen

Mikko.kumpulainen@hoogee.fi

Panda Cup 2020 turnausjohtaja

040-548 5679

 WWW.PANDACUP.FI

Twitter ja Instagram  #hgpandacup